Alles over visitekaartjes calender 29-06-2016 time 2 minuten leestijd

Alles over visitekaartjes

Tijdens de maand van de visitekaartjes hebben we veel creatieve kaartjes aan je laten zien, het gebruik van visitekaartjes besproken en veel afwerkmogelijkheden behandeld. In dit blog vatten we alles nog even voor je samen.

Creatieve kaartjes

Als je met je visitekaartjes wilt opvallen, kun je enorm uitpakken. Zo kun je je visitekaartje in elke vorm laten drukken. Denk hierbij aan je bedrijfslogo, je naam of bijvoorbeeld het product dat je maakt. Het is toch ontzettend leuk als jij als bakker een visitekaartje in de vorm van een brood hebt? Daarnaast kun je een visitekaartje ook zo ontwerpen dat je deze kunt vouwen tot een bepaald ontwerp. Hiermee kun je erg goed laten zien dat je in je werk erg creatief bent. Tof!

yoga-alles-over-visitekaartjes

bakker-alles-over-visitekaartjes

vouwen-alles-over-visitekaartjes

Afwerkingsmogelijkheden

Kun je met een afbeelding zeggen wat je voor werk doet? Dan is het erg leuk om dit ook op je kaartje te laten drukken. Dat kan soms al erg simpel zijn. Zijn jij en je smartphone bijvoorbeeld altijd verbonden? Dan kun je het kaartje vormgeven als het menu van je telefoon. Natuurlijk kun je er dan alsnog voor kiezen om de vorm van je kaartje ook hierop aan te passen. Daarnaast kun je je kaartjes extra laten opvallen door te kiezen voor een spot UV lak. Hiermee kun je je kaartje of een bepaald onderdeel van je kaartje nét dat beetje extra aandacht geven. Shinen maar!

telefoon-alles-over-visitekaartjes

televisie-alles-over-visitekaartjes

uv-alles-over-visitekaartjes

Visitekaartjes gebruiken

Visitekaartjes worden vooral gebruikt om te netwerken. Een kaartje bevat dan ook altijd contactgegevens hoe je te bereiken bent. Maar naast het uitwisselen van je gegevens kun je je kaartje ook inzetten als bijvoorbeeld stempel- of strippenkaart. Je geeft dan je kaartje aan klanten zodat zij bij een bezoek aan jou een stempel krijgen. Of je zet je kaartje in als afsprakenkaart. Met visitekaartjes kun je dus alle kanten op!


Wil je meer weten over visitekaartjes? Hieronder vind je alle blogs die we geschreven hebben in het teken van de maand van de visitekaartjes.