Je mooiste fotocollage op canvas calender 01-05-2017 time 2 minuten leestijd

Je mooiste fotocollage op canvas

Mei is bij ons de maand van het gezinsdrukwerk. Elke twee weken lichten we een aantal producten uit en vertellen we wat voor leuks je met drukwerk voor thuis kunt doen. We starten deze week met canvas. Familieman Lorenzo vertelt!

collage-je-mooiste-fotocollage-op-canvas

Fotocollage op canvas

Helemaal hip op dit moment is een fotocollage op canvas. Met een fotocollage bedoelen we dat je meerdere foto’s op een speelse wijze naast elkaar en onder elkaar plaatst. De fotootjes kunnen variëren in grootte, maar ook in vormen en kaders. Je hebt verschillende gratis softwareprogramma’s waarin je zelf een fotocollage kunt samenstellen. Als je vervolgens helemaal happy bent met je ontwerp, kun je eenvoudig je bestandje uploaden op onze site en zo je fotocollage op canvas bestellen. Ideaal!

kunst-je-mooiste-fotocollage-op-canvas

Schilderijen op canvas

Wat we ook vaak zien is dat schilderijen op canvas worden besteld. Het materiaal canvas wordt zelfs in de schilderkunst gebruikt als schildersdoek. Omdat canvas is voorzien van een inkjet-coating, kan het materiaal heel goed gebruikt worden voor reproducties van schilderijen. Zo heb je toch het werk van een dure kunstenaar aan je muur, maar dan een stukje goedkoper ;)

dikte-je-mooiste-fotocollage-op-canvas

Canvas frame

Als je een fotocollage of een schilderij op canvas besteld, lever je bij ons eenvoudig je ontwerp aan. Wij printen het vervolgens in hoge kwaliteit op een canvasdoek en spannen deze daarna op een stevig frame. Je kunt bij ons kiezen uit twee framediktes, namelijk 2 cm en 4 cm. Het verschil zit dus simpel gezegd in de dikte van de zijkant van je canvasdoek. Omdat je ontwerp ook aan de zijkanten doorloopt, dien je in het ontwerp bij een canvasdoek met een dikkere framedikte dus rekening te houden met meer afloop. Veel plezier met bestellen!