Netjes visitekaartjes bewaren calender 21-06-2016 time 2 minuten leestijd

Netjes visitekaartjes bewaren

Visitekaartjes zijn kleine compacte kaartjes die je heel eenvoudig meeneemt. Maar om een beetje goed voor de dag te komen is het natuurlijk wel van belang dat je je visitekaartjes netjes houdt. Dus geen gevouwen hoekjes en beschadigingen. Hoe je je visitekaartjes het best kunt bewaren?

Doosje voor visitekaartjes

Als je bij ons je visitekaartjes digitaal bestelt, ontvang je hier altijd een gratis doosje bij. Dit doosje is erg makkelijk om al je visitekaartjes bijeen te houden. We zien hem dan ook vaak bij onze klanten op het bureau staan of in het ladekastje. Leuk is ook dat het doosje twee inkepingen heeft waarin je je visitekaartje kunt doen. Zo weet je zeker dat jouw collega niet per ongeluk met jouw visitekaartjes op een beurs loopt.

opbergdoosje-netjes-visitekaartjes-bewaren

zwart-netjes-visitekaartjes-bewaren

visitekaartjeshouder-zilver-netjes-visitekaartjes-bewaren

Visitekaartjeshouder

Naast ons doosje kun je ervoor kiezen om een visitekaartjeshouder te bestellen. Wij hebben ze in zilver en zwart. De houder is makkelijk te openen, te sluiten en natuurlijk om mee te nemen. En, niet onbelangrijk, je visitekaartjes kun je hierin netjes bewaren. In deze houder kun je 10 visitekaartjes kwijt. Omdat het een handig klein formaat heeft, stop je deze eenvoudig in je broekzak of tas zonder dat je kaartjes beschadigen. Zo laat je zeker een goede indruk achter!

portemonnee-netjes-visitekaartjes-bewaren

map-netjes-visitekaartjes-bewaren

bureau-netjes-visitekaartjes-bewaren

Visitekaartjes opbergen

Naast het meenemen van visitekaartjes is het handig als je visitekaartjes makkelijk kunt bewaren. Natuurlijk steek je een ontvangen visitekaartje eenvoudig in je portemonnee, maar het kaartje wordt er niet mooier op. Zo zijn er speciale bureauhouders waarin je je visitekaartjes kunt plaatsen en heb je tijdens het werk altijd je contacten bij de hand. Een andere manier om je ontvangen kaartjes te bewaren is in een mapje. Dit mapje bevat speciale vakjes waarin het standaard formaat visitekaartjes passen. Zo blijven alle visitekaartjes netjes en heb jij een goed overzicht!


Kortom: genoeg manieren om te zorgen dat jouw visitekaartjes mooi blijven. Ben je bijna door je kaartjes heen of wil je nieuwe visitekaartjes bestellen? Bij Reclameland drukken wij ze in alle soorten en maten. Dus ook altijd één die bij jou past!