Spanframe opzetten is een fluitje van een cent calender 15-08-2022 time 2 minuten leestijd

Spanframe opzetten is een fluitje van een cent

Op zoek naar een manier om alle aandacht te trekken? Wil je het verspreiden van jouw boodschap eens écht groots aanpakken? Kies dan voor een spandoek maken! Met een spanframe plaats je jouw spandoek (bijna) overal. En het in elkaar zetten van zo een frame kun je gewoon zelf. Wij laten je zien hoe!

Jouw boodschap groots aangepakt

Wanneer je een belangrijke boodschap - letterlijk - groots wilt aankondigen, kom je al gauw uit op een spandoek. Maar, niet geheel onbelangrijk, een spandoek moet je ergens aan kunnen bevestigen. En dat kan niet overal! Gelukkig kun je een spandoek compleet met spanframe bestellen. De mogelijkheden voor het plaatsen van je spandoek worden ineens eindeloos.

Hang het aan de gevel van je bedrijf, zet het frame in een weiland of gebruik een spanframe als achterzijde van je beursstand. Het opzetten van zo een spanframe is helemaal niet ingewikkeld! In onderstaande video zie je hoe snel je jouw spanframe hebt opgezet.

Spanframe in elkaar zetten

Jouw spanframe wordt voor jouw spandoek precies op maat gemaakt en kan dus verschillen van het frame in de video. Bij de bestelling ontvang je daarom ook een papieren instructie. Deze instructiesheet is altijd leidend bij het opzetten van het spanframe.

  1. Haal alle onderdelen uit de verpakking. Leg ze voor het gemak naast elkaar neer. De buizen van klein naar groot, en de verschillende koppelstukken ook naast elkaar. Het aantal buizen en koppelstukken die je ontvangt zijn afhankelijk van het bestelde formaat en model spanframe.
  2. Pak alle losse onderdelen en leg het gedemonteerde spanframe juist neer op de grond.
  3. Plaats de buizen in de juiste koppelstukken en draai de inbusschroef goed vast. Controleer de instructiesheet voor de juiste volgorde. Let op! Voor het mooiste eindresultaat monteer je de inbusschroeven aan de achterzijde.

spanframe-opzetten

  1. Tijd om het spandoek in het frame te hangen! Hiervoor gebruik je de meebestelde spanners. De meest bestelde spanners zijn de spanners met spinhaak.
  2. Hang in zowel de linker- als de rechterbovenhoek een spanner. Dit doe je als volgt: pak de spanner en sla deze om de buis heen. De haak moet naar achteren wijzen. Haal vervolgens de haak door het elastiek heen en trek deze aan. Dit kan wat moeite kosten doordat de spanner op spanning staat. Wees dus voorzichtig!

spanhaak

  1. Hang je spandoek op aan de twee haken in de bovenste hoeken.
  2. Bevestig daarna de onderste twee hoeken van het doek.
  3. Werk het hele doek af en zorg ervoor dat in elke ring een spanner zit.

spandoek-gespannen