Sportdrukwerk voor de kantine en je clubhuis calender 31-07-2017 time 2 minuten leestijd

Sportdrukwerk voor de kantine en je clubhuis

De kantine en je clubhuis is een plek waar zowel sporters als toeschouwers vaak komen. Wil je je club goed promoten? Leg dan eens je eigen bedrukte bierviltjes op de bar, verspreid flyers op de tafels en hang posters op ter promotie van de eerste oefenwedstrijd. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

bierviltjes-sportdrukwerk-voor-de-kantine-en-je-clubhuis

Zeer sterke reclamedragers

Op de sportiefste momenten jouw naam of evenement naar voren laten komen? Dat kan met onze bedrukte bierviltjes. Onze onderzetters zijn zeer sterke reclamedragers en gaan lang mee. Zeker weten dat je boodschap vaak wordt gezien! Je kunt bij ons uit verschillende vormen bierviltjes kiezen, maar ze ook in een eigen vorm bestellen als bijvoorbeeld je logo. Enkel- of dubbelzijdig full colour bedrukt, alles is mogelijk!

Deelnemers werven

Organiseer je binnenkort een gezellige avond voor je sponsoren en leden? Werf genoeg deelnemers voor de prijzenbingo met je eigen bedrukte flyers. Zo kun je op een snelle manier je sponsoravond bekend maken. Je hebt bij ons de keuze uit veel verschillende papiersoorten. Van 80 tot 350 grams en van basic tot recyclingpapier. Daarnaast hebben we een groot aanbod standaard maten, maar je kiest ook eenvoudig je eigen maat. De keuze is aan jou!

flyers-sportdrukwerk-voor-de-kantine-en-je-clubhuis

posters-sportdrukwerk-voor-de-kantine-en-je-clubhuis

Volle tribune

Staat de eerste oefenwedstrijd op het programma? Kondig je wedstrijd aan met posters. Een poster is een uitstekende manier om aandacht te vragen voor je evenement. Je kunt bij ons posters drukken en printen zo groot je wilt. Van een kleine A3 tot een super grote abri poster. Een groot voordeel van posters is dat je veel ruimte hebt om je boodschap te verkondigen. Dat wordt een volle tribune!


Opvallen bij de crossbaan in plaats van de kantine? Laat dan bijvoorbeeld je eigen baniervlaggen drukken, val tijdens de fietscross extra op met beachvlaggen of moedig de BMX'ers aan met gepersonaliseerde vlaggen. Ontdek alles over dit sportdrukwerk en laat een verpletterende indruk achter!