Sportdrukwerk voor de kwalificatiewedstrijden WK voetbal calender 28-08-2017 time 2 minuten leestijd

Sportdrukwerk voor de kwalificatiewedstrijden WK voetbal

In 2018 vindt het WK voetbal plaats in Rusland. Met nog vier wedstrijden voor de boeg breekt een spannende tijd aan voor Nederland. De mannen móeten winnen. Ook voor de kwalificatiewedstrijden willen we natuurlijk volle tribunes. Supporters kun je eenvoudig werven met posters en infodisplays en laten proosten op bedrukte bierviltjes. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

posters-sportdrukwerk-voor-de-kwalificatiewedstrijden-wk-voetbal

Veel publiek werven

Mag de hele stad weten dat de wedstrijd in jullie stadion speelt? Voorzie het centrum dan van posters. Je bestelt bij ons eenvoudig 'kleine' A3 posters tot super grote abri's in zowel basic als premium materialen. Ook bieden we vele afwerkingsmogelijkheden aan. Je kunt de posters natuurlijk ophangen met punaises of plaksel, maar je kunt ze ook in een klapbord plaatsen. Zo geef je net dat beetje extra aan je uiting mee. Opvallen maar!

Volle tribunes

Supporters de weg naar de hoofdingang wijzen? Dat doe je heel eenvoudig met infodisplays. Een display bestaat uit een kliklijst die met behulp van een standaard rechtop kan staan. Handig ook is dat je bij ons meteen posters met een actie, mededeling of gewoon een mooie afbeelding kunt mee bestellen. Je kunt bij ons kiezen uit een A3- of A4-formaat display. Kom maar door met die supporters!

infodisplays-sportdrukwerk-voor-de-kwalificatiewedstrijden-wk-voetbal

bierviltjes-sportdrukwerk-voor-de-kwalificatiewedstrijden-wk-voetbal

Zeer sterke reclamedragers

Uitgenodigd om als VIP de wedstrijd te bezoeken? Grote kans dat je glas op een bedrukt bierviltje staat. Onze onderzetters zijn zeer sterke reclamedragers en gaan lang mee. Een win-winsituatie dus! We bedrukken bierviltjes zowel enkel- als dubbelzijdig en in allerlei vormen. Zo kun je op elk geschikt moment je naam of boodschap goed naar voren laten komen. Proost!


Is wielrennen meer jouw ding? Bij een sportevenement als de Ronde van Spanje zijn spandoeken niet meer weg te denken. Ontdek alles over dit sportdrukwerk en laat een verpletterende indruk achter!