Sportdrukwerk voor de Ronde van Spanje calender 21-08-2017 time 2 minuten leestijd

Sportdrukwerk voor de Ronde van Spanje

De 72e editie van de Ronde van Spanje is zaterdag 19 augustus gestart in Nîmes en eindigt 10 september in Madrid. Bij een sportevenement als deze zijn spandoeken niet meer weg te denken. We leveren ze met verschillende afwerkingen, geschikt voor elk doeleinde. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

spandoeken-sportdrukwerk-voor-de-ronde-van-spanje

Opvallen bij het publiek

De deelnemers van de Ronde van Spanje fietsen door verschillende dorpen waarbij ze onderweg flink worden aangemoedigd. Een ultiem moment om op te vallen met een spandoek. Al onze spandoeken en banners printen we full colour op hoge kwaliteit. Uiteraard zijn de reclamedoeken van een stevig materiaal en zijn de gebruikte inkten UV- en waterbestendig. Wil je spandoeken ophangen? Dan kunnen we de zijkanten van je spandoek zomen, zodat de randen steviger zijn. Ideaal!

Opvallen in de winkelstraat

Wil je opvallen in de winkelstraten? Dan is een spandoek met tunnelzoom wellicht iets voor jou. Dit wordt namelijk vaak gebruikt als je je spandoek met een buis wilt ophangen aan bijvoorbeeld een gevel. We kunnen een tunnelzoom boven, boven en onder en links en rechts plaatsen. Is jouw bedrijf gevestigd op een plek waar veel wind staat? Dan adviseren we je te kiezen voor 310 grams winddoorlatend meshdoek. Zo blijft jouw reclameslogan jaren in weer en wind langs hangen.

spandoek-tunnelzoom-sportdrukwerk-voor-de-ronde-van-spanje

spandoek-ringen-sportdrukwerk-voor-de-ronde-van-spanje

Goede blikvangers

Spandoeken zijn goede blikvangers langs de weg. Je hangt een reclamedoek eenvoudig op als deze is afgewerkt met ogen. Wij voorzien spandoeken met ringen altijd van een transparante variant van kunststof. Het voordeel hiervan is dat ze sterker zijn dan de metalen variant en dat ze niet roesten. We plaatsen ogen om de 20, 30, 40 of 50 cm. De keuze is aan jou! Je bevestigt het spandoek vervolgens met onze spanners of tie wraps. Met beide opties hangt je spandoek zeker weten stevig én strak.


Is hockey meer jouw ding? Ook voor deze sport is drukwerk nodig. Pronk bijvoorbeeld met je merk op sportveldborden, vlaggen en spandoeken. Ontdek alles over dit sportdrukwerk en laat een verpletterende indruk achter!