Sportdrukwerk voor de WK atletiek calender 07-08-2017 time 2 minuten leestijd

Sportdrukwerk voor de WK atletiek

De WK atletiek vinden dit jaar van 4 t/m 13 augustus plaats in Londen. Voor zo'n groots evenement is drukwerk nodig. Denk aan startnummers bij het hardlopen, polsbandjes bij het hordelopen en natuurlijk bedrukte kleding. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

polsbandje-sportdrukwerk-voor-de-wk-atletiek

Goed van start

Een van de atletiekdisciplines is hordelopen. Steeds vaker worden bij hordeloopevenementen in plaats van startnummers polsbandjes gebruikt. Deze bandjes zijn namelijk ook duidelijk zichtbaar. Je kunt bij ons kiezen uit tyvek, vinyl of textiel. Alle varianten hebben we in vele kleuren en zijn voorzien van een niet-overdraagbare sluiting. Zo kan er nooit gesjoemeld worden met tijden. Sprinten maar!

Snelste tijd neerzetten

De loopsport is de snelst groeiende tak van atletiek. Tijdens zo'n wedstrijd hebben de atleten natuurlijk startnummers nodig. Wij kunnen startnummers 100% personaliseren. Denk aan de naam van de loper, het nummer van de loper en een advertentie of medische gegevens op de achterkant. We drukken het ontwerp full colour en zorgen dat de startnummers oplopend genummerd worden. Met onze startnummers gaat iedereen goed van start!

startnummers-sportdrukwerk-voor-de-wk-atletiek

kleding-sportdrukwerk-voor-de-wk-atletiek

Pronken met je naam

Het doel bij kogelstoten is de kogel over een zo groot mogelijke afstand weg te stoten. Je presteert natuurlijk het best in goedzittende kleding. Al onze kledingstukken zijn van het kwaliteitsmerk Fruit of the Loom. Een garantie voor kwaliteit, pasvorm en milieuvriendelijke en eerlijke productie. De kleding bedrukken we met je eigen ontwerp op zowel de voor- als achterkant, op de borst en op de mouw. Het is aan jou waar je wilt pronken met je naam of land!


Je club of land promoten in de kantine? Leg dan eens je eigen bedrukte bierviltjes op de bar, verspreid flyers op de tafels en hang posters op ter promotie van de eerste oefenwedstrijd. Ontdek alles over dit sportdrukwerk en laat een verpletterende indruk achter!