Sportdrukwerk voor het EK hockey calender 14-08-2017 time 2 minuten leestijd

Sportdrukwerk voor het EK hockey

De Europese kampioenschappen hockey voor dames en heren vinden dit jaar plaats van 18 t/m 27 augustus. Een mooi evenement voor sporters en sportliefhebbers, maar ook voor sponsoren. Zo zijn er rondom het hockeyveld veel mogelijkheden om je naamsbekendheid te vergroten. Pronk bijvoorbeeld met je merk op sportveldborden, vlaggen en spandoeken. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

sportveldborden-sportdrukwerk-voor-het-ek-hockey

Laat een sportieve indruk achter

Je bedrijf promoten langs het hockeyveld? Laat dan eens een sportveldbord bedrukken. Bedruk bijvoorbeeld je bedrijfsnaam, slogan of logo op deze borden en laat meteen een sportieve indruk achter. Onze sportveldborden zijn stootvast en weerbestendig dus gaan sowieso het hele seizoen mee. Verleng je je sponsorcontract? Dankzij de hoge kwaliteit kun je ze eenvoudig nog een jaar laten hangen. Opvallen maar!

Goede blikvangers

Spandoeken zijn goede blikvangers op het sportveld. Al onze spandoeken en banners printen we full colour op hoge kwaliteit. Uiteraard zijn de reclamedoeken van een stevig materiaal en ook de gebruikte inkten zijn UV- en waterbestendig. Hierdoor kan jouw reclameslogan jaren in weer en wind langs het veld hangen. We werken het spandoek af zoals jij wilt. Dus een tunnelzoom? Ogen om de 30 of 50 cm? Jij hebt het voor 't kiezen!

spanframe-spandoek-sportdrukwerk-voor-het-ek-hockey

vlaggen-sportdrukwerk-voor-het-ek-hockey

Eyecatcher op de hockeyvelden

Met je eigen vlag steekt jouw merk letterlijk overal bovenuit. Wij printen allerlei vlaggen full colour op sterk kwaliteitspolyester. Denk aan een standaard vlag, baniervlag of beachvlag. Alles is mogelijk! Je kiest bij ons heel eenvoudig het gewenste formaat en ziet vervolgens meteen onze verrassend lage prijzen. Bestel vandaag nog een vlag en je hebt een geweldige eyecatcher op de hockeyvelden.


Is atletiek meer jouw ding? Ook voor deze sport is drukwerk nodig. Denk aan startnummers bij het hardlopen, polsbandjes bij het hordelopen en natuulijk bedrukte kleding. Ontdek alles over dit sportdrukwerk en laat een verpletterende indruk achter!