Unieke Vaderdag cadeaus met Reclameland calender 18-05-2023 time 4 minuten leestijd

Unieke Vaderdag cadeaus met Reclameland

Ben je op zoek naar een Vaderdag cadeau, dat origineel, uniek en persoonlijk is? Zoek dan niet verder! Wij hebben een lijstje opgesteld met originele cadeaus die jij met jouw eigen touch uniek maakt. Met deze cadeaus kan je de plank eigenlijk niet mis slaan. Lees snel verder en raak geïnspireerd door deze 5 voorbeelden.

Tekenblok

Zijn lege A4’tjes niet veilig rondom jouw vader? Voor de creatieve vaders hoef je niet langer verder te zoeken in de hobbywinkels. Voor een uniek Vaderdag cadeau laat jij een persoonlijk tekenblok drukken! Super handig met de spiraalbinding en afscheurstrook. Het papier is verder geschikt voor zowel de tekenende als de schilderende vaders. Om het persoonlijk te maken, ontwerp je met jouw eigen creativiteit een mooie omslag voor het tekenblok. Heb je even geen inspiratie? Denk dan bij het ontwerpen aan iets wat bij jouw vader past, of gebruik zijn naam in het ontwerp. Ook zou je een foto kunnen laten drukken op de omslag. Genoeg mogelijkheden om een uniek cadeau te creëren!

Speelkaarten doosje

Een uniek cadeau voor een echte spelletjes fanaat is een zelf ontworpen speelkaarten doosje! Maak een eigen spel of verpak het favoriete spelletje in het doosje. De deksel en de onderkant van het doosje kunnen een ander ontwerp krijgen waardoor je het speelkaarten doosje extra uniek kunt maken! Denk bijvoorbeeld aan een leuke foto op de deksel en een origineel Vaderdag patroontje aan de onderkant. Verder komt het speelkaarten doosje met een instructie zodat jij het gemakkelijk in elkaar zet. Je kunt het speelkaarten doosje ook gebruiken om iets in te verpakken of om iets in te bewaren. Laat jouw creativiteit de vrije loop en bedenk hoe jij het speelkaarten doosje het beste kunt gebruiken!

Wijnkist

Heeft jouw partner, vader of opa een mooie wijnverzameling thuis? Dan is het leuk om deze verzameling aan te vullen! Ditmaal niet met zomaar een wijnfles. Kies een mooie wijn uit en ontwerp er een unieke wijnkist omheen. Maak de deksel van de wijnkist zo persoonlijk als je wilt. Voor de wijnkist zelf kan je kiezen voor twee verschillende sluitingen, een scharnier en een schuifsluiting. Als je helemaal all in wilt gaan, kan je ook nog kiezen voor een wijnkist waar twee flessen wijn in passen. Allemaal keuzes om de wijnkist helemaal naar jouw zin te maken zodat het een uniek en persoonlijk cadeau is, speciaal voor jouw vader!

Mokken

Is jouw vader een echte koffieleut? Of drinkt hij liters thee op een dag? Wat het lievelingsdrankje van jouw vader ook is, jij zorgt voor zijn nieuwe favoriete mok om het uit te drinken. Kies voor een persoonlijk bedrukte mok om jouw vader mee te verrassen op Vaderdag! Zet er een lieve tekst op, een mooie foto of maak als echte creatieveling een persoonlijke print die je aan jouw vader doet denken. Een leuk en praktisch cadeau dat dagelijks gebruikt kan worden! Daarnaast laat de persoonlijk bedrukte mok elk drankje natuurlijk veel beter smaken!

Trui

Verras jouw vader met een mooie persoonlijk bedrukte trui, lekker warm en geschikt voor elk seizoen. Gebruik het zomers als jas voor de koudere avonden en ‘s winters om jezelf de hele dag warm te houden. Ook voor de sportieve vaders is het ideaal om een fijne persoonlijke trui te hebben voor na of tijdens het sporten. De truien zijn in verschillende kleuren te bestellen, wat jou diverse mogelijkheden geeft wat betreft het personaliseren van de trui. Denk hierbij ook aan de print die kan bestaan uit een gevatte uitspraak van jouw vader, een leuke print, foto of ludieke tekst. Haal alles uit de kast voor een leuke bedrukking. Hierbij kan je aan een print denken voor de voor- én achterkant van de trui. Voor de plaatsing van de print zijn er ook nog verschillende opties, die allemaal duidelijk op onze website staan vermeld. Verwarm je vader met een mooie persoonlijke trui als Vaderdagcadeau!


Heb je een geschikt cadeau gevonden voor jouw vader? Dan is het nu tijd om aan de slag te gaan met het personaliseren. Maak een mooi ontwerp en dan weten wij het zeker: jij hebt een super leuk en uniek Vaderdag cadeau! Wil je nog meer inspiratie? Kijk dan ook nog even op deze Vaderdag pagina voor nog meer persoonlijke cadeaus.