Visitekaartjes afwerken calender 24-06-2016 time 2 minuten leestijd

Visitekaartjes afwerken

Visitekaartjes drukken loont! Het is een snelle manier om met een (potentiële) klant je contactgegevens uit te wisselen. Naast je eigen gekozen ontwerp, kun je ervoor kiezen om je visitekaartjes verder af te werken. Wat allemaal mogelijk is?

Kaartje met UV lak

Na het drukken kunnen je visitekaartjes verder worden afgewerkt. Zo kan je visitekaartje bijvoorbeeld worden voorzien van een UV lak hoogglans. Door deze lak gaat je visitekaartje enorm glansen! Dit zorgt niet alleen voor een shiny look, de UV lak zorgt er ook voor dat je kaartje beter beschermt is tegen krassen. Ideaal!

boorgat-visitekaartjes-afwerken

gepersonaliseerd-visitekaartjes-afwerken

gevouwen-visitekaartjes-afwerken

Afwerkingsmogelijkheden visitekaartje

Een standaard visitekaartje heeft rechte hoeken. Als je wilt, kunnen we je visitekaartje voorzien van ronde hoeken. Hierdoor wordt het kaartje net iets speelser. De hoeken hebben dan een radius van 7 mm. Daarnaast is het mogelijk om een boorgat aan te brengen. Dit is bijvoorbeeld erg makkelijk als je je visitekaartje wilt gebruiken als prijskaartje. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een boorgat met een diameter van 3 of 5 mm.

ronde-hoeken-visitekaartjes-afwerken

vierkant-visitekaartjes-afwerken

houders-visitekaartjes-afwerken

Opvallen

Naast het afwerken van de hoeken of het aanbrengen van boorgaten, kun je natuurlijk helemaal voor een andere vorm visitekaartje kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een ronde vorm of een vierkanten kaartje. Het is nét even anders dan anders, dus een goede manier om op te vallen. Daarnaast kan natuurlijk speciaal voor jou een stansvorm worden gemaakt. Zo kun je je kaartje in elke vorm laten drukken. Bijvoorbeeld in de vorm van je logo, leuk!


Zoals je kunt zien, is het helemaal niet moeilijk om een visitekaartje net even anders te maken dan standaard. Zo zorg je ervoor dat het opvalt, bij jou aansluit en altijd gebruikt kan worden zoals jij dat wilt.