Visitekaartjes gebruiken calender 27-06-2016 time 2 minuten leestijd

Visitekaartjes gebruiken

Visitekaartjes kun je voor vele doeleinden gebruiken. Vrijwel altijd worden visitekaartjes gebruikt om te netwerken. Maar je kunt ze ook voor andere zakelijke doeleinden gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld als strippenkaart, afsprakenkaart of prijskaartje?

Netwerken

Op visitekaartjes staan vaak gegevens als de naam van het bedrijf waar je voor werkt, je eigen naam en je contactgegevens hoe je te bereiken bent. Juist daarom worden visitekaartjes vaak gebruikt om mee te nemen naar bijvoorbeeld beurzen, zodat je eenvoudig je gegevens kunt achterlaten bij een potentiële klant.

netwerken-visitekaartjes-gebruiken

netwerken-1-visitekaartjes-gebruiken

stempelkaart-visitekaartjes-gebruiken

Stempelen maar

Naast het uitwisselen van contactgegevens kun je je visitekaartje ook anders inzetten. Zo kun je het kaartje bijvoorbeeld gebruiken als strippenkaart of spaarkaart. Het enige dat je hoeft te doen is een ontwerp te maken, waarbij ruimte is voor stempeltjes of knipjes. Omdat je het formaat van een visitekaartje aanhoudt, is je kaartje altijd makkelijk te bewaren in bijvoorbeeld een portemonnee en wordt jouw kaartje nooit vergeten!

stempelkaart-1-visitekaartjes-gebruiken

prijskaartje-1-visitekaartjes-gebruiken

prijskaartje-visitekaartjes-gebruiken

Prijskaartje

Als je aan het winkelen bent, kijk je vaak als eerst naar de prijskaartjes die aan de kleding hangen. Is het je wel eens opgevallen dat deze kaartjes vaak ook het formaat hebben van een visitekaartje? Ook hiervoor worden visitekaartjes dus vaak ingezet. Om het kaartje goed te kunnen bevestigen aan de kleding, kunnen we er een boorgat voor je in maken. Zo weet de klant wat het betreffende kledingstuk kost en weet jij zeker dat jouw kaartje nooit meer los laat. Ideaal!


Nou, had je gedacht je een visitekaartje op zo veel manieren kunt inzetten? Met een beetje creatief denken is het drukwerk multi-inzetbaar. En ook prijstechnisch ook nog eens heel aantrekkelijk. Waar ga jij het visitekaartje voor gebruiken, naast het traditionele netwerken?