Wanneer gebruik je welk type polsbandje? calender 12-06-2017 time 1 minuten leestijd

Wanneer gebruik je welk type polsbandje?

Horeca en festivals: het lijkt wel of het er steeds meer worden. Één van de producten die je vrijwel altijd tegen komt, zijn de polsbandjes. Handig om te gebruiken bij de ingang, maar ook om bijvoorbeeld leeftijden te scheiden. Zo kun je in één oogopslag zien aan wie je een biertje mee mag geven en bij wie dat niet mag.

tyvek-wanneer-gebruik-je-welk-type-polsbandje

Basic polsbandjes

Organiseer je een evenement waarbij bezoekers de hele dag of avond binnen kunnen komen? Dan is het slim om voor dit type polsbandje te gaan. Dankzij de handige kleefsluiting zijn onze basic polsbandjes namelijk niet overdraagbaar. Het materiaal is volledig te bedrukken en natuurlijk helemaal in full colour.

vinyl-wanneer-gebruik-je-welk-type-polsbandje

Vinyl polsbandjes

Vindt jouw evenement plaats aan het water? Dan zijn vinyl polsbandjes voor jou ‘t meest geschikt. Deze polsbandjes zijn namelijk water- en scheurvast! Ga je voor vinyl, dan bestaat de bedrukking uit PMS zwart, goud of zilver. Full colour is hier helaas niet beschikbaar. Onze vinyl polsbandjes zijn te verkrijgen met een band in verschillende kleuren. Leuk en hip!

textiel-wanneer-gebruik-je-welk-type-polsbandje

Textiel polsbandjes

Op zoek naar scheurvaste polsbandjes? Dan zijn onze textiel polsbandjes net iets voor jou. Het bandje kan niet zo goed tegen water, maar wel tegen een stootje. Ze zijn comfortabel te dragen - lekker licht en zacht -, maar toch erg stevig. Ideaal! Onze textiel variant kunnen we alleen full colour bedrukken waarbij de sluiting in verschillende kleuren te verkrijgen is.


Zoals je kunt zien, zijn er verschillende opties en mogelijkheden. Ieder weer met eigen eigenschappen en voordelen. Welk polsbandje laat jij bedrukken voor jouw evenement?